Skibhusvej 

Skibhusvej 89

5000 Odense C

Tlf: 40121814

Åbningstider

Mandag    09–20

Tirsdag      09–17.30

Onsdag     09–17.30
Torsdag     09–20
Fredag       09–17.30
Lørdag       08–14
Søndag      Lukket

 

Mette

ELITE FRISØR og medejer af TREND of HAIR Skibhusvej

Mette er oprindelig fra Sønderjylland, og da hun blev udlært, valgte hun at rykke teltpælene op, og starte et nyt eventyr i Odense hos TREND of HAIR, hvor hun de sidste par år har fungeret som teamchef for TREND of HAIR-salonerne.

Hun er tidligere konkurrence frisør, hvor hun har hivet pokaler med hjem fra Danmarksmesterskaberne 2014 og 2015. Mette er kæmpe fan af sit fag, og elsker at se, hvordan hun kan gøre jer glade. Det er alfa omega for hende!

 

Mette har altid fokus på det individuelle udtryk i sit hår arbejde, hvor kvalitet og kreativitet er kendetegnede. Mette er super god til opsætninger/brudefrisure, ligeledes til at lægge Make-up

Mette_edited_edited.jpg

Diana

ELITE FRISØR

Diana har med sine 15års erfaring indenfor frisørfaget et godt solid tag i saksen. Hun er kreativ indenfor klip, farve, permanent samt styling. Derudover, har hun en brændende passion for faget, hvilket kommer til udtryk i hendes arbejde i salonen.

 

Diana er mor til 2 piger på 6 og 8, hvilket gør hendes særdeles anbefalingsværdig inden for klip af børn.

Diana%20(1%20of%201)_edited.jpg

Cecilie

ELITE FRISØR og medejer af TREND of HAIR Skibhusvej

 

Cecilie er en super dygtig frisør, og hun er altid klar med fantastiske forslag til nye frisurer. Samtidig har hun et fantastisk humør, som smitter meget af i salon. Cecilie er meget god til klip, reflekser, farve og opsætninger.

Hun er udlært i TREND of HAIR tilbage i 2014, hvor hun efterfølgende var ude og lufte sine vinger ved en anden salon. Men Cecilie kom hurtigt tilbage til TREND of HAIR-familien, hvor huni foråret 2016 startede som ELITE FRISØR igen i salonen i Tarup Center. Herefter kom hun ind i salonen på Vesterbro og fungerede som butikschef i ca. 3 år.

cecilie%20og%20mette_edited.jpg

Mie

ELEV/JUNIOR

 

Mie er frisørelev i TREND of HAIR Skibhusvej, og er i konstant udvikling. Mie brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Mie fokuserer meget på at planlægge din tid i frisørstolen sammen med kunden, så slutresultatet er præcis som du vil have det.

Bestiller man tid ved Mie, som er ELEV/junior frisør, fratrækkes 40 % på klip og 25 % på farve behandlinger på normalprisen.

Mie.jpg
  • Facebook
  • Instagram