top of page
84988180_2517943548479375_31332387633842

Mette

ELITEFRISØR og medejer af TREND of HAIR Skibhusvej.

Mette er oprindelig fra Sønderjylland, og da hun blev udlært, valgte hun at rykke teltpælene op, og starte et nyt eventyr i Odense hos TREND of HAIR, hvor hun de sidste par år har fungeret som teamchef for TREND of HAIR-salonerne.

Hun er tidligere konkurrencefrisør, hvor hun har hivet pokaler med hjem fra Danmarksmesterskaberne 2014 og 2015. Mette er kæmpe fan af sit fag, og elsker at se, hvordan hun kan gøre jer glade. Det er alfa omega for hende!

 

Mette har altid fokus på det individuelle udtryk i sit hår arbejde, hvor kvalitet og kreativitet er kendetegnede. Mette er super god til opsætninger/brudefrisure, ligeledes til at lægge make-up.

Mette_edited_edited.jpg

Cecilie M N

JUNIORFRISØR

 

Cecilie er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller du en tid ved Cecilie, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Cecilie er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og at du bliver forkælet. Cecilie vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god.

Cecilie Matusiak N.png

Diana

ELITEFRISØR

Diana har med sine 15års erfaring indenfor frisørfaget et godt solid tag i saksen. Hun er kreativ indenfor klip, farve, permanent samt styling. Derudover, har hun en brændende passion for faget, hvilket kommer til udtryk i hendes arbejde i salonen.

Diana er storsmilende og hendes humør smitter i salonen - til stor glæde for både kunder og kollegaer. Samtidig sætter Diana en stor ære i at give kunderne den bedste service og oplevelse fra det øjeblik de træder ind i salonen.

 

Diana er mor til 2 piger på 6 og 8, hvilket gør hendes særdeles anbefalingsværdig inden for klip af børn.

Diana 2 (2)_edited.jpg

Cecilie

ELITEFRISØR og medejer af TREND of HAIR Skibhusvej

 

Cecilie er en super dygtig frisør, og hun er altid klar med fantastiske forslag til nye frisurer. Samtidig har hun et fantastisk humør, som smitter meget af i salon. Cecilie er meget god til klip, reflekser, farve og opsætninger.

Hun er udlært i TREND of HAIR tilbage i 2014, hvor hun efterfølgende var ude og lufte sine vinger ved en anden salon. Men Cecilie kom hurtigt tilbage til TREND of HAIR-familien, hvor hun i foråret 2016 startede som ELITEFRISØR igen i salonen i Tarup Center. Herefter kom hun ind i salonen på Vesterbro og fungerede som butikschef i ca. 3 år.

cecilie%20og%20mette_edited.jpg

Mie

ELITEFRISØR

Mie er 4 års frisørelev i TREND of HAIR Skibhusvej, og er i konstant udvikling. Mie brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Mie fokuserer meget på at planlægge din tid i frisørstolen sammen med dig, så slutresultatet er præcis som du vil have det.

Mie.jpg
bottom of page