Professionalisme

i øjenhøjde

Som Odenses bedste frisør kendes vi på den bedste service, den gode oplevelse og håndværksmæssig kvalitet. Derfor går vi meget op i professionel rådgivning af dit hår - både ift. hårtype og videre plejning samt styling af håret. Det betyder meget for os, at du som kunde kan sætte dig afslappet tilbage i salonstolen og lade os forkæle dit hår.  Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis håret driller eller hvis du bare trænger til en pause fra hverdagen.

Vi sætter en stor ære i at skabe den bedste oplevelse for dig.

Hos TREND of HAIR presser vi os selv til at være i fronten af vores fag ved at deltage i konkurrencer. Vi er de mest vindende frisører igennem de sidste 20 år med titler som Fyns mester, Danmarks mester, og Nordisk mester samt Årets Frisør Award i Danmark.  I 2009 vandt vi prisen for Salon Leadership, som blev uddelt af organisationen Global Salon Business Award i Los Angeles. Derfor har vi altid fingeren på pulsen hvad angår de nyeste trends og teknikker.

I 1995 åbnede den første salon, hvilket sidenhen har udviklet sig til tre saloner i Odense. Indehaverne, Pia og Søren, er the power-couple i frisørkunsten og anerkendte Danmarks-, Nordisk-, Europæisk- og Verdensmestre i utallige frisørgrene. Pia og Søren har hver 25 års erfaring i branchen, utallige mesterskabssejre og succes som landsholdstrænere i både Danmark og Norge.

Deres stærke motivation for at være bedst i sit fag er noget som smitter meget af på de andre frisører i salonerne. Disse anerkendelser er et kvalitetsstempel som betyder, at du kan stole på at vi håndværksmæssigt leverer af den højeste standard, men i den grad også, hvad angår den gode service oplevelse.

Vi glæder os til at se dig hos en af vores saloner!

  • Facebook
  • Instagram