top of page

Professionalisme

i øjenhøjde

Som Odenses bedste frisør slår vi os på den gode service, den gode oplevelse og høje håndværksmæssig kvalitet. Vi går op i professionel rådgivning - både i forhold til hårtype og pleje samt styling af håret. Det betyder meget for os, at du som kunde trygt kan læne dig tilbage i salonstolen og lade os forkæle dit hår i en af vores odenseanske saloner.  Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis håret driller eller hvis du bare trænger til en pause fra hverdagen.
Vi sætter en stor ære i at skabe den bedste oplevelse for dig.

Hos TREND of HAIR presser vi os selv til at være i fronten af vores fag ved at deltage i konkurrencer. Vi er de mest vindende frisører igennem de sidste 20 år med titler som Fynsmester, Danmarksmester, og Nordiskmester samt tidligere vinder af Årets Frisør Award i Danmark.  I 2009 vandt vi prisen for Salon Leadership, som blev uddelt af organisationen Global Salon Business Award i Los Angeles. Derfor har vi altid fingeren på pulsen hvad angår de nyeste trends og teknikker.

I 1995 åbnede den første salon, hvilket sidenhen har udviklet sig til tre saloner i Odense. Indehaverne, Pia og Søren, er "the power-couple" i frisørkunsten og vindere af utallige konkurrencer indenfor forskellige mesterskaber, herunder det Danske-, Nordiske-  Europæiske Mesterskab og er tidligere løbet med både guld- og sølvmedaljen i Verdensmesterskabet. Pia og Søren har hver 25 års erfaring i branchen, utallige mesterskabssejre og succes som landsholdstrænere i både Danmark og Norge.

Deres stærke motivation for at være bedst i sit fag, er noget som smitter af på de andre frisører i salonerne. Disse anerkendelser er et kvalitetsstempel som betyder, at du kan stole på at vi håndværksmæssigt leverer den højeste standard, men i den grad også, hvad angår den gode service oplevelse.

Vi glæder os til at se dig hos en af vores saloner!

bottom of page