Tarup Center

Rugvang 36 - 40

Tarup, 5210 Odense NV

Tlf: 29 74 24 10

Søren Nielsen  

FRISØRMESTER

 

Søren har været frisør i mere end 30 år og er derfor SUPER ELITE FRISØR. Han er en af landets bedste konkurrence frisører, hvor han også i 25 år har undervist andre frisører. Han har sammen med hans hustru Pia været landstræner for Danmark, hvor holdet vandt to guldmedaljer og en sølvmedalje. Søren har selv vundet FM, NM, EM og vundet både guld og bronze til VM. Sammen med Pia ejer de franchise-konceptet TREND of HAIR og indehavere af salonerne i Tarup og Vesterbro.

VIGTIGT – Da Søren er Frisørmester kommer der et Mestertillæg af +50% på normalprisen på alle behandlinger. F.eks. en Dameklip har en normalpris på 600kr. + 50% = 900kr. Derudover kan deals, tilbud flyers og rabatkort ikke bruges ved Søren.

Katarina

ELITE FRISØR og førstedame i TREND of HAIR Tarup.

Katarina kommer oprindeligt fra Silkeborg og blev uddannet frisør i 2015, hvor hun bestod sin svendeprøve med en bronze medalje. Hun er en meget positiv, rolig og glad person. Hos Katarina vil du altid få en tryg og behagelig oplevelse, samt en masse vejledning vedrørende produkter og styling. Hun har altid gode ideer til nye frisurer og farver. Ud fra din stil, temperament og behov, finder Katarina det rette til dig, når det kommer til dit hår.

Camilla

ELITE FRISØR

 

Camilla er udlært i TREND of HAIR og har arbejdet som frisørsvend i ca. 2 år i Tarup, hvorefter hun har været væk fra salonen i en kort periode og er nu vendt tilbage. Alle gamle som nye kunder vil blive mødt af kærligt af Camilla, da hun er meget imødekommende og sød. Camilla vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god. Du vil også opleve, at du bliver rådgivet godt blandet andet i tips til styling og hvordan du pleje dit hår der hjemme mm.

Stine

ELEV/junior frisør

Stine har en god energi og du får en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du rigtig bliver forkælet. Stine vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god.

Bestiller man tid ved Stine, som er ELEV/junior frisør, fratrækkes 40 % på klip og 25 % på farve behandlinger på normalprisen.

Emilie

ELEV/junior frisør.

Emilie er en frisk, imødekommende elev med stor passion for hår, og som altid yder sit bedste for, at I kunder får en god oplevelse. Hun startede som elev hos TREND of HAIR i foråret og har allerede nu vist et stort engagement i sit arbejde. 
 
Hendes passion er at skabe lækkert hår og som frisørelev er Emilie ivrig efter at prøve nyt indenfor faget. Med et mål om hele tiden at dygtiggøre sig har hun masser af viljestyrke, gåpåmod og en kæmpe drivkraft til at blive en dygtig frisør.

Bestiller man tid ved Emilie, som er ELEV/junior frisør, fratrækkes 40 % på klip og 25 % på farve behandlinger på normalprisen.

Nicka

ELITE FRISØR og førstedame i TREND of HAIR Tarup

 

Nicka går meget op i at hendes kunder føler sig trygge og tilpasse i stolen samtidig med hun går meget op i hendes håndværk i form af detaljer. Nicka elsker alt slags arbejde inde for hendes fag. Hun er meget kreativ, hvor hun ligger stor vægt på at lytte til dine behov og ønsker. Nicka er tidligere konkurrence frisør med fede titler i bagagen som Fyns mester, Danmarks mester og europamester m.m. Hun blev udlært i 2017 bestået med en bronze medalje. Langhårs-styling er noget hun elsker at lave.

Cecilie Thea

ELITE FRISØR

 

Cecilie Thea er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager på kurser i både ind og udland. Det betyder meget for hende at opfylde kundernes ønske og give dem en god og positiv oplevelse i salonen. I 2017 var Cecilie Thea deltager på det Danske Landshold i VM.

Brian

ELITE FRISØR

 

Brian er en super dygtig frisør og har været ansat hos TREND of HAIR siden 2008. Han blev far i 2011 og igen i 2014, så han er rigtig god til børn! Brian er altid klar med fantastiske forslag til nye frisurer. Derudover, er han altid i det skønneste humør, som smitter af på alle omkring ham. Han er rigtig god til klip, farve og permanent. Hos Brian er du altid i trygge hænder. I øvrigt blev han i 2014 også Fynsmester.

Marlene

ELEV/junior frisør

Marlene har været i TREND of HAIR siden 2017, og hun elsker at give kunden den bedste oplevelse. Hun vil derfor altid gerne rådgive kunder omkring hvad de kan gøre hjemme, så de får mere med hjem en blot en god klipning eller farvning. Marlene elsker at dygtiggøre sig hele tiden ved at tage på forskellige kurser. Det betyder meget for hende at kunderne for opfyldt deres ønsker i forhold til deres hår. I øvrigt deltog Malene i Danmarksmesterskabet 2019 og kom på en flot 2 plads.

Bestiller man tid ved Marlene, som er ELEV/junior frisør, fratrækkes 40 % på klip og 25 % på farve behandlinger på normalprisen.

  • Facebook
  • Instagram