top of page

Tarup Center

Rugvang 36 - 40

Tarup

5210 Odense NV

Tlf: 29 74 24 10

THO tarup center.jpg

Cecilie W H 

ELITEFRISØR

Jeg har været i frisørfaget siden 2015, og stået i lærer i TREND of HAIR. For mig er det vigtigt at skabe et resultat, der passer dine ønsker, og samtidig også din hverdag. Specielt nyder jeg at lave kreative klipninger og smukke farvebehanlinger - så som hightligts, balayage, foliyage mm.

Glæder mig til at se dig i salonen.

Cecilie W Andersen.png

Søren

SUPER-ELITEFRISØR Indehaver

Jeg har været i faget i mere end 30 år, og har i de fleste af de år undervist andre frisører i hele landet. Jeg har ligget blandt de bedste konkurrence frisører i landet, med titel som Danmarksmester 7 år i træk, vundet guld til FM, NM, EM, samt guld og bronze til VM. For mig er det enormt vigtigt at drive en salon, hvor håndværket ligger i top, men ikke mindst også det gode humør. Jeg gør meget ud af at mit personale er glade ved at komme på arbejde og altid sender dig ud af døren med en god oplevelse og lækkert hår. 

VIGTIGT: Ved Sørens behandlinger, bliver der lagt et mestertillæg på 50% oveni normalprisen på alle behandlinger. F.eks. dameklip: normalpris 650.- kr. + 50% = 925.-kr. Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Søren.

Søren Nielsen.jpg

Brian

ELITEFRISØR

 

Jeg blev udlært i 2007 og har været i TREND of HAIR siden 2008. Du kommer altid til at møde mig med godt humør! Jeg nyder at kredse om mine kunder og personliggøre din oplevelse. For mig er det vigtigt at der er kemi mellem frisør og kunde og at du føler dig lyttet til. Ønsker du en god klipning, nogle flotte permanentet krøller eller alt derimellem, så er det mig du skal have fat i!

Book en tid, så giver jeg en øl eller en kop kaffe!

VIGTIGT: Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Brian.

Brian.png

Mie E

ELITEFRISØR

Mie brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Mie fokuserer meget på at planlægge din tid i frisørstolen sammen med dig, så slutresultatet er præcis som du vil have det. Mie er 4 års frisørelev.

Mie Elisabeth J..png

Marlene S

ELITEFRISØR 

 

Jeg har været i faget siden 2017 og stået i lærer i TREND of HAIR. I 2019 deltog jeg i Danmarksmesterskabet, hvor jeg kom på en flot 2. plads. Jeg elsker at lave kreative farvninger og klipninger. Udover det elsker jeg også at rådgive og vejlede mine kunder i frisure og styling, så de kan få det bedste ud af deres hår! Jeg glæder mig til vi ses i salonen!

PersonaleSortHvidToH-00538.jpg

Oliver

ELITEFRISØR

Jeg har været i faget siden 2020. Jeg har en stor passion for frisørfaget, men noget der især fanger mig er kort smart damehår og alt inde for herrearbejde. Herunder alt lige fra herretrend og skæg, til en klassisk herrefrisurer. Hos mig er du garanteret en sjov og hyggelig oplevelse,

vi ses!

 

Oliver er 4 års frisørelev

Oliver.png

Fie

JUNIORFRISØR

Jeg står i lærer i TREND of HAIR og har været i faget siden Januar 2022. Jeg tilbyder alle former for klipninger, samt farvning og permanent. Jeg elsker at holde mig opdateret på alle de nye trends! Jeg kan personligt godt lide at lave reflekser og balayage. Men jeg elsker også alle former for klip - om det er mænd eller kvinder og både store som små! Når du sidder i stolen hos mig, vil jeg altid stræbe efter at du får den bedste oplevelse og rådgivning omkring dit hår.

Fie Nielsen er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller du en tid ved Fie, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Fie Nielsen.png

Ida

JUNIORFRISØR

At være kreativ, og få lov til hele tiden at udvikle mig, er noget af det jeg brænder for. Jeg er meget pertentlig med mit arbejde, og jeg vil altid gøre mit bedste for, at kunden forlader salonen med en god oplevelse, og et godt resultat. Jeg nyder både at lære nye teknikker indenfor klipning og hårfarvninger.

 

Bestiller du en tid ved Ida, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Ida er imødekommende og sød. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Ida.png

Thea Cecilie

ELITEFRISØR

Jeg har været i faget siden 2016. I den tid har jeg deltaget i mange kurser, både i ind- og udland, for at dygtiggøre mig som frisør. Jeg har det allerbedst med en pensel i hånden. Min passion ligger i at lave moderne farveteknikker, såsom foilayage, babylights mm. Her nyder jeg at kræse om detaljerne, der gør at du går herfra med smukt hår. For mig er det vigtigt at der er god kemi, mellem kunde og frisør og at du får nogle hyggelige stunder i salonen. Jeg glæder mig til at se dig! Deltager på det danske landshold ved VM’17

Thea Cecilie K.png

Nicka 

ELITEFRISØR & Stylist

Jeg har været i faget siden 2013 og bestod min svendeprøve med en bronzemedalje i 2017. Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler dig tryg i mine hænder. Jeg lytter altid til dine ønsker og sammen finder vi det bedste resultat til lige netop dig. Jeg elsker kreative udfordringer i både klipninger og farvninger såsom babylights, foilayage mm. Jeg tilbyder også opsætninger, som jeg har en masse erfaring i og elsker at stå med. Tidligere har jeg gjort mig meget som konkurrence frisør med guld i FM, DM, EM, sølv til VM.

Nicka.png

Katarina M

ELITEFRISØR Teamchef & Makeupartist

Jeg har været i frisørfaget siden 2011 og min begejstring for faget er ligeså stor, som den var den gang. Jeg elsker de kreative klipninger! At nørde de mindste detaljer i en klipning er lige mig! Udover de lækre frisurer, så kan jeg også rigtig godt lide at lave skønne farvebehandlinger på mine kunder.

I maj 2023 uddannede jeg mig som Makeupartist, og du kan nu kan nu som kunde også booke en tid til at få lavet en smuk makeup. Hos mig vil du altid få en rolig, tryg og behagelig oplevelse, samt en masse vejledning vdr. Produkter og styling.

VIGTIGT: Ved Katarinas behandlinger, bliver der lagt et mestertillæg på 20% oveni normalprisen på alle behandlinger. F.eks. dameklip: normalpris 650.- kr. + 20% = 780.-kr. Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Katarina.

Katarina.png

Camilla er på barsel

ELITEFRISØR

Camilla er udlært i TREND of HAIR og har arbejdet som frisør i ca. 8-9 år. Camilla har været væk fra salonen i en kort periode og er nu vendt tilbage. Alle gamle som nye kunder vil blive mødt af Camilla, som er sød og imødekommende. Camilla vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god. Du vil også opleve, at du bliver rådgivet godt blandet andet i tips til styling og hvordan du plejer dit hår der hjemme mm.

Camilla birkekjær.png

Mie S

ELITEFRISØR

Mie er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Mie er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Mie har været ansat i Trend of Hair i mange år, og er også uddannet i Trend of Hair.

Mie Glud Stisager.png

Hafsa

JUNIORFRISØR

Jeg har stået i lærer i TREND of HAIR siden 2021. Men startede allerede i frisørfaget i 2018, hvor jeg i første omgang tog den 1 årig frisøruddannelse. Noget jeg virkelig brænder for, er konstant udvikling og kreativitet i frisørfaget. Jeg elsker især at lave reflekser og balayage, og så elsker jeg at skabe nogle friske korthårsfrisurer!

Jeg ser frem til at give dig en god og behagelig oplevelse.

Hafsa er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller man tid ved Hafsa, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger fra normalprisen. 

Hafsa.png

Emil

JUNIORFRISØR

 

Jeg står i lærer i TREND of HAIR og har været i faget siden 2022. Jeg brænder helt klart for den kreative del ved faget! Og noget af det der inspirerer mig allermest er vilde farver og 80’er looket, men elsker også at lave en skarp fade. Jeg går super meget op i at give dig en smart frisure, men det er uden tvivl også enormt vigtigt for mig at sende dig herfra med en god oplevelse!

 

Bestiller du en tid ved Emil, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen.  Du må forvente at det tager lidt længere tid. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt

Emil Balck Kristensen.png

Mia

Er elev

Jeg står i lærer i TREND of HAIR og har været i faget siden starten af 2023. Jeg er meget smilene og ambitiøs, og brænder meget for mit fag. Jeg elsker at udfolde mig kreativt og elsker at lave lækre klipninger, reflekser og andre farvebehandlinger. Det er meget vigtigt for mig at du føler dig tryg og lyttet til når du sider i stolen, og ikke mindst at vi opnår dit ønskede resultat sammen.

 

Bestiller du en tid ved Mia, som er elev er det som model.

Mia er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Mia.png
bottom of page