top of page

Tarup Center

Rugvang 36 - 40

Tarup

5210 Odense NV

Tlf: 29 74 24 10

THO tarup center.jpg

Cecilie W 

ELITEFRISØR

Cecilie har taget sin uddannelse i Trend of Hair. for nogle år siden. Men er nu tilbage i Trend of Hair Tarup Det betyder meget for Cecilie at opfylde kundernes ønske og give dem en god og positiv oplevelse i salonen. Du vil også opleve at du bliver rådgivet godt blandet andet i tips til styling og hvordan du pleje dit hår der hjemme. Deltager til VM 2017 bestået svendeprøven med bronze

Cecilie W Andersen.png

Søren

SUPER-ELITEFRISØR

Søren er SUPER-ELITEFRISØR. Søren har været frisør i mere end 30 år og han har undervist andre frisører i 25 år. Søren er en af landets bedste konkurrence frisører. Han har været aktiv i 30 år, men er nu blevet træner og holdleder.

Søren har været ubesejret Danmarks Mester i 7 år. Han har vundet FM, NM, EM og en bronzemedalje og en guldmedalje til VM.

VIGTIGT: Ved Sørens behandlinger, bliver der lagt et mestertillæg på 50% oveni normalprisen på alle behandlinger. F.eks. dameklip: normalpris 650.- kr. + 50% = 925.-kr. Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Søren.

Søren Nielsen.jpg

Brian

ELITEFRISØR

 

Brian er ELITEFRISØR. Brian er en super dygtig frisør og har været ansat i TREND of HAIR siden 2008. Han blev far i 2011 og igen i 2014, så Brian er rigtig god til at klippe børn! Han er altid klar med fantastiske forslag til nye frisurer og er altid i det skønneste humør. Det smitter af på alle. Brian er rigtig god til klip, farve og permanent. Hos Brian er du altid i trygge hænder. I 2014 blev han Fynsmester.

VIGTIGT: Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Brian.

Brian.png

Mie E

ELITEFRISØR

Mie brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Mie fokuserer meget på at planlægge din tid i frisørstolen sammen med dig, så slutresultatet er præcis som du vil have det. Mie er 4 års frisørelev.

Mie Elisabeth J..png

Marlene

ELITEFRISØR.

 

Marlene er ELITEFRISØR. Hun har været i TREND of HAIR i 6 år. Marlene elsker at give kunder den bedste oplevelse og vil altid gerne rådgive folk i forhold til deres hår, så de får mere med hjem en blot en god klipning eller farvning. Det betyder meget for hende, at du ved, hvad du skal gøre derhjemme med håret. Marlene elsker at dygtiggøre sig hele tiden og det gør hun bl.a. ved at tage på forskellige kurser. Det betyder meget for hende, at du får opfyldt dine ønsker i forhold til dit hår. Marlene deltog til Danmarksmesterskabet 2019 kom på en flot 2. plads.

PersonaleSortHvidToH-00538.jpg

Oliver

ELITEFRISØR

Oliver er en af TREND of HAIRs dygtige frisører, Oliver går især op i de tekniske dele af frisørfaget, og brænder for at udvikle sine tekniske færdigheder. Er super dygtigt til kreative Dame klipninger og farvebehandlinger Oliver er 4 års frisørelev

Oliver.png

Fie

JUNIORFRISØR

Fie Nielsen er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller du en tid ved Fie, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Fie er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og at du bliver forkælet. Fie vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god.

Fie Nielsen.png

Ida

JUNIORFRISØR

Bestiller du en tid ved Ida, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Ida er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Ida.png

Thea Cecilie

ELITEFRISØR

Thea er ELITEFRISØR. Thea er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Det betyder meget for Thea at opfylde dine ønsker og give dig en god og positiv oplevelse i salonen. Thea er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Thea har været ansat i Trend of Hair siden 2015 og var deltager på det danske landshold til VM 2017.

Thea Cecilie K.png

Nicka 

ELITEFRISØR

Nicka er ELITEFRISØR. Nicka er førstedame i salonen i Tarup. Hun går meget op i, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Derudover betyder hendes håndværk i form af detaljer også utroligt meget. Nicka elsker alt slags arbejde indenfor hendes fag. Hun er meget kreativ, og så er det super vigtigt for hende at lytte til dine behov og ønsker. Nicka elsker bl.a. at lave langhårsstyling. Nicka er tidligere konkurrence frisør med fede titler i bagagen som Fynsmester, Danmarksmester og Europamester m.m. Nicka startede i 2013 og blev udlært i 2017 og bestod med bronze.

Nicka.png

Katarina

ELITEFRISØR

Katarina er ELITEFRISØR.  Katarina er teamchef i salonerne Tarup, Skibhusvej og Vesterbro Katarina kommer oprindeligt fra Silkeborg-. Hun blev uddannet frisør i 2015 og bestod hendes svendeprøve med en bronze medalje. Hun har været ansat i TREND of HAIR siden 2019. Katarina er en meget positiv, rolig og glad person. Hos hende vil du altid få en tryg og behagelig oplevelse samt en masse vejledning vdr. produkter og styling. Hun har altid gode ideer til nye frisurer og farver. Ud fra din stil, temperament og behov, finder hun det rette til dig, når det kommer til dit hår. 

VIGTIGT: Ved Katarinas behandlinger, bliver der lagt et mestertillæg på 20% oveni normalprisen på alle behandlinger. F.eks. dameklip: normalpris 650.- kr. + 20% = 780.-kr. Deals, flyers og rabatkort kan ikke bruges ved Katarina.

Katarina.png

Camilla er på barsel

ELITEFRISØR

Camilla er udlært i TREND of HAIR og har arbejdet som frisør i ca. 8-9 år. Camilla har været væk fra salonen i en kort periode og er nu vendt tilbage. Alle gamle som nye kunder vil blive mødt af Camilla, som er sød og imødekommende. Camilla vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god. Du vil også opleve, at du bliver rådgivet godt blandet andet i tips til styling og hvordan du plejer dit hår der hjemme mm.

Camilla birkekjær.png

Mie S

ELITEFRISØR

Mie er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Mie er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Mie har været ansat i Trend of Hair i mange år, og er også uddannet i Trend of Hair.

Mie Glud Stisager.png

Hafsa

JUNIORFRISØR

Hafsa er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller man tid ved Hafsa, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger fra normalprisen. Hafsa er i konstant udvikling og hun brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre klipninger, reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Hafsa har arbejdet i frisørfaget siden august 2018 og er startet i lære i TREND of HAIR sommeren 2021.

229591887_1109996279488852_7284525627199076681_n_edited.jpg

Emil

JUNIORFRISØR

 

Bestiller du en tid ved Emil, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Emil er imødekommende og sød. Han vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt

Emil Balck Kristensen.png

Mia

Er elev

Bestiller du en tid ved Mia, som er elev er det som model.

Mia er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Mia.png
bottom of page