top of page

Vesterbro

Vesterbro 4

5000 Odense C

Tlf: 29 74 23 54

Åbningstider

Mandag      Lukket
Tirsdag       09–17.30
Onsdag       09–17.30
Torsdag      09–20
Fredag        09–17.30
Lørdag        08–14
Søndag       Lukket

Trend of hair vesterbro.jpg

Marie

ELITE FRISØR

Marie Andersen er ELITEFRISØR. Marie er udlært i Nyborg Marie har tidligere været ansat i London i ca. 5 år. og i København i ca. 4 år Marie super dygtigt til kreative klip og farve behandlinger. Marie vil også rådgive og vejlede dig i shampoo, conditioner og stylings hvor du også vil få tips og tricks. Marie er specialist i Føn/styling, opsætning, Balayage og highlights. Marie har undervist andre frisører i 6-7 år.

maria.png

Mie Glud Stisager

ELITE FRISØR

Mie er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Mie er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Mie har været ansat i Trend of Hair i mange år, og er også uddannet i Trend of Hair.

Mie Glud Stisager.png

Marlene

ELITE FRISØR

Marlene har været i TREND of HAIR siden 2017, og hun elsker at give kunden den bedste oplevelse. Hun vil derfor altid gerne rådgive kunder omkring hvad de kan gøre hjemme, så de får mere med hjem en blot en god klipning eller farvning. Marlene elsker at dygtiggøre sig hele tiden ved at tage på forskellige kurser. Det betyder meget for hende at kunderne for opfyldt deres ønsker i forhold til deres hår. I øvrigt deltog Malene i Danmarksmesterskabet 2019 og kom på en flot 2 plads.

PersonaleSortHvidToH-00538.jpg

Hafsa

JUNIOR FRISØR

Hafsa er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller man tid ved Hafsa, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger fra normalprisen. Hafsa er i konstant udvikling og hun brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre klipninger, reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Hafsa har arbejdet i frisørfaget siden august 2018 og er startet i lære i TREND of HAIR sommeren 2021.

229591887_1109996279488852_7284525627199076681_n_edited.jpg

Ida

Er elev/JUNIORFRISØR.

 

Bestiller du en tid ved Ida, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Ida er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Ida.png

Vessam

elev

Mælkebøtte faldskærm Seed

Nicka

ELITE FRISØR

Hun går meget op i, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Derudover betyder hendes håndværk i form af detaljer også utroligt meget. Nicka elsker alt slags arbejde indenfor hendes fag. Hun er meget kreativ, og så er det super vigtigt for hende at lytte til dine behov og ønsker. Nicka elsker bl.a. at lave langhårsstyling. Nicka er tidligere konkurrence frisør med fede titler i bagagen som Fynsmester, Danmarksmester og Europamester m.m. Nicka startede i 2013 og blev udlært i 2017 og bestod med bronze.

Nicka.png

Cecilie Thea

ELITE FRISØR

 

Thea er ELITEFRISØR. Thea er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Det betyder meget for Thea at opfylde dine ønsker og give dig en god og positiv oplevelse i salonen. Thea er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Thea har været ansat i Trend of Hair siden 2015. Og var deltager på det danske landshold til VM 2017.

Thea Cecilie K.png

Oliver

elev/JUNIOR FRISØR

Oliver er en af TREND of HAIRs dygtige elever, som brænder af gåpåmod og ivrig for at lære. Oliver går især op i de tekniske dele af frisørfaget, og brænder for at udvikle sine tekniske færdigheder.

Bestiller du en tid ved Oliver, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen.

 

Oliver.png

Fie

elev/JUNIOR FRISØR

Fie er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller du en tid ved Sofie, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Sofie er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og at du bliver forkælet. Sofie vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god. Sofie er startet som elev i januar 2022

Fie Nielsen.png

Mia

Er elev

Bestiller du en tid ved Mia, som er elev er det som model.

Mia er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Mia.png

Natascha

ELITE FRISØR

Hun er kreativ indenfor klip, farve, og har en brændende passion for faget, hvilket kommer til udtryk i hendes arbejde i salonen. Natascha er storsmilende og hendes humør smitter i salonen - til stor glæde for både kunder og kollegaer. Samtidig sætter Natascha en stor ære i at give kunderne den bedste service og oplevelse fra det øjeblik de træder ind i salonen.

Natascha.png
bottom of page