top of page
Trend of hair vesterbro.jpg

Marie

ELITEFRISØR

Jeg blev uddannet frisør i 2010. Hvor jeg stod i lære i Nyborg. Herefter arbejdede jeg 5 år i London og 5 år i København. Kom hjem til Odense og startede hos TREND of HAIR i 2022. Mit drive er at gøre mine kunder tilfredse! Jeg elsker at klippe både kort og langt hår. Udover det er jeg glad for at lave farvebehandlinger såsom reflekser, balayage mm. Noget jeg også er specielt dygtig til, er føntørring, blowout og styling generelt.

maria.png

Mie S

ELITEFRISØR

Mie er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Mie er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Mie har været ansat i Trend of Hair i mange år, og er også uddannet i Trend of Hair.

Mie Glud Stisager.png

Marlene

ELITEFRISØR

Marlene har været i TREND of HAIR siden 2017, og hun elsker at give kunden den bedste oplevelse. Hun vil derfor altid gerne rådgive kunder omkring hvad de kan gøre hjemme, så de får mere med hjem en blot en god klipning eller farvning. Marlene elsker at dygtiggøre sig hele tiden ved at tage på forskellige kurser. Det betyder meget for hende at kunderne for opfyldt deres ønsker i forhold til deres hår. I øvrigt deltog Malene i Danmarksmesterskabet 2019 og kom på en flot 2 plads.

PersonaleSortHvidToH-00538.jpg

Hafsa

JUNIORFRISØR

Hafsa er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller man tid ved Hafsa, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger fra normalprisen. Hafsa er i konstant udvikling og hun brænder især for kreativiteten i frisørfaget, og elsker at lave lækre klipninger, reflekser og farvninger – der passer til lige præcis dig. Hafsa har arbejdet i frisørfaget siden august 2018 og er startet i lære i TREND of HAIR sommeren 2021.

Hafsa.png

Ida

JUNIORFRISØR

 

Bestiller du en tid ved Ida, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Ida er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Ida.png

Emil

JUNIORFRISØR.

 

Bestiller du en tid ved Emil, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Emil er imødekommende og sød. Han vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt

Emil Balck Kristensen.png

Nicka

ELITEFRISØR

Hun går meget op i, at du føler dig tryg og tilpas i stolen. Derudover betyder hendes håndværk i form af detaljer også utroligt meget. Nicka elsker alt slags arbejde indenfor hendes fag. Hun er meget kreativ, og så er det super vigtigt for hende at lytte til dine behov og ønsker. Nicka elsker bl.a. at lave langhårsstyling. Nicka er tidligere konkurrence frisør med fede titler i bagagen som Fynsmester, Danmarksmester og Europamester m.m. Nicka startede i 2013 og blev udlært i 2017 og bestod med bronze.

Nicka.png

Thea Cecilie 

ELITEFRISØR

 

Thea er ELITEFRISØR. Thea er en dygtig frisør, som er omhyggelig og kreativ. Hun elsker at dygtiggøre sig og tager ofte på kursuser i ind- og udlandet. Det betyder meget for Thea at opfylde dine ønsker og give dig en god og positiv oplevelse i salonen. Thea er ekspert i at lave balayage, Baby highlights og store farvebehandlinger. Thea har været ansat i Trend of Hair siden 2015. Og var deltager på det danske landshold til VM 2017.

Thea Cecilie K.png

Oliver

ELITEFRISØR

Oliver er en af TREND of HAIRs dygtige frisører, Oliver går især op i de tekniske dele af frisørfaget, og brænder for at udvikle sine tekniske færdigheder. Er super dygtigt til kreative Dame klipninger og farvebehandlinger Oliver er 4 års frisørelev

 

Oliver.png

Fie

JUNIORFRISØR

Fie er elev/JUNIORFRISØR. Bestiller du en tid ved Sofie, som er elev/JUNIORFRISØR, fratrækkes 40% på klip og 25% på farvebehandlinger af normalprisen. Sofie er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og at du bliver forkælet. Sofie vil gøre alt for at din oplevelse i TREND of HAIR vil blive god. Sofie er startet som elev i januar 2022

Fie Nielsen.png

Mia

Er elev

Bestiller du en tid ved Mia, som er elev er det som model.

Mia er imødekommende og sød. Hun vil sørge for, at du får en hyggelig og afslappende oplevelse, og en god klipning. Du må forvente at det tager lidt længere tid end normalt. Eleven vil blive guidet af en Elite frisør i det omfang det er nødvendigt.

Mia.png
bottom of page